Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku České služby nabízí hudbu ve vyšší kvalitě než iTunes Store nebo Xbox Music od thr - jojo, chválil jsem je hned jak začínali (...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 10. 2012 17:05

    thr

    jojo, chválil jsem je hned jak začínali ( http://blog.fotozona.cz/2012/02/hudba-od-supraphon-online.html ) a od té doby se Supraphononline jen dále zlepšil a část drobných výtek z mé tehdejší recenze už neplatí. Nákupů mi tam zvolna přibývá a asi se na tom nic nezmění.
    Jen si (i v souvislosti s touto diskusí) říkám, že by možná neuškodilo trochu odvahy v cenové politice ve smyslu, že by klidně mohli prodávat jen verzi FLAC-MP3 za cenu MP3. Evidentně to široké mase bude jedno, od té stejně více peněz za FLAC nedostanou, ale po náročnější to bude další impuls k rozšíření nákupů, u dost desek je prostě cena MP3 psychologicky pod jistou hranicí, kde to člověk ani moc neřeší a prostě koupí, zatímco FLAC, ač objektivně je rozdíl malý, už působí psychologicky značně hůře (99 kontra 149 atd.).

  • 23. 10. 2012 16:11

    Venouš (neregistrovaný)

    Musím vám všem povědět, že Supraphon je skutečně v tomto špička. Archiv klasické/vážné hudby patří ke světové špičce jak co se týče kvality nahrávek, tak objemem.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).