Hlavní navigace

Česko Slovensko má talent odstartuje na Primě a TV JOJ podle očekávání 4. září

11. 8. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
11. 8. 2011

Největší tahák podzimního schématu televize Prima – show Česko Slovensko má talent – kterou bude stejně jako loni vysílat ve spolupráci s TV JOJ – se na našich obrazovkách objeví poprvé 4. září od 20 hodin. Vyplývá to z programových plánů obou stanic. Domácí komerční televizní dvojka tak plní závazek vůči svým divákům a licencovaný talentový pořad nasazuje v nejbližší možnou dobu.

KL24

ČTĚTE TAKÉ: Hlavní Prima podzimem nepřekvapila. Potěší ale její tematické kanály

Co se objeví v tuto dobu na obrazovce konkurenčních televizních stanic, není až na jednu výjimku v tuto chvíli prozatím jasné. TV Barrandov ponechá nadále na nedělní večer logicky příběhy podle skutečných události. Na 4. září od 20 hodin je připraven kanadský krimi film Únos za bílého dne. Nova si ponechává konkurenční výhodu a prozatím nesdělila, co bude v neděli večer vysílat. Stejně je na tom i první program České televize. Veřejnoprávní médium zveřejní programové plány na 35. týden pravděpodobně příští týden v pondělí.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).