Hlavní navigace

Česko vaří s Pohlreichem živě na Primě poprvé 19. října ve 20:15

25. 9. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Prima slibuje, že ingredience, které budou k uvaření pokrmu potřeba, zveřejní vždy týden před vysíláním na svém webu, na obrazovkách a také ve spolupracujících supermarketech.

Dlouho očekávaná v přímém přenosu vysílaná Show Česko vaří s Pohlreichem živě se na obrazovce televize Prima objeví poprvé v sobotu 19. října ve 20:15. Prima chtěla původně podzimní novinku s kuchařem Zdeňkem Pohlreichem vysílat pod názvem Vaří celé Česko, ale jak už server DigiZone.cz minulý týden informoval, nakonec se rozhodla mediální skupina pro jiné označení. Prima slibuje, že se bude vařit ze surovin, které jsou dostupné a blízké všem. Na každý díl slibuje televize hvězdné hosty.

WT100

K TÉMATU: Kulinářská novinka Primy se nakonec bude jmenovat Česko vaří s Pohlreichem živě

A co vedlo Primu k tomu, že změnila pojmenování chystané podzimní novinky? Rozhodli jsme se k této změně především proto, že tento název přesně vystihuje podstatu pořadu. Troufáme si tvrdit, že je to skutečně poprvé, co si budou moci fanoušci Zdeňka Pohlreicha živě, v přímém přenosu, vyzkoušet, zda jsou schopni si pod jeho vedením opravdu uvařit tu nejskvělejší večeři, uvedl programový ředitel Primy Roman Mrázek. Pohlreich se přes internet také spojí s dvěma diváky (či skupinami), kterým bude po celou dobu pořadu radit.

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).