Hlavní navigace

Českokrumlovská televize CKTV získala licenci pro pozemní vysílání DVB-T

6. 8. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Jsme vaše domácí televize, která se vždy snaží zachytit to nejzajímavější v celém Českokrumlovském regionu,“ hovoří o svém vysílání jihočeská CKTV.

Licenci na dobu 12 let získala od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) na zemské digitální šíření (DVB-T) Českokrumlovská televize CKTV. Podle regulátora půjde o informačně-zábavní program se zaměřením na lokalitu Českokrumlovska a Budějovicka. Časový rozsah vysílání byl stanoven na 24 hodin denně. Hlavním jazykem vysílání bude čeština. O technických parametrech (použitý kanál, kóta, multiplex) se RRTV v aktuální tiskové zprávě ze zasedání nezmiňuje, DigiZone.cz je bude zjišťovat.

WT100

Z ARCHIVU: Pařízkova Dálnice ani hudebník Zoch neuspěli v boji o frekvence Rádia Orlík

Jsme vaše domácí televize, která se vždy snaží zachytit to nejzajímavější v celém Českokrumlovském regionu. Naším hlavním cílem je zdokumentovat všechny významné kulturní a společenské akce. Prezentujeme města i obce, sportujeme s Vámi. Prostřednictvím našeho vysílání informujeme diváky jak z našeho kraje, tak i z ostatních míst celé České republiky. Zároveň tím vytváříme archivní fond, který je skutečnou pamětí národa a zachycením času a událostí, ve kterých žijeme, představuje své vysílání CKTV.

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).