Hlavní navigace

Český divák má smůlu. Německá MTV Brand New bude kódovaná

26. 1. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
26. 1. 2011

Německá pobočka společnosti MTV Networks pokračuje v další expanzi na poli placené digitální televize. Po zakódování lifestylového a hudebního kanálu MTV Deutschland a jeho přeformátování, dojde ke spuštění stanice MTV Brand New. Firma dnes odhalila novinářům novinky, na které se mohou diváci tohoto programu, který bohužel nebude dostupný pro tuzemské diváky, těšit.

cif 24 - early cena - média

K TÉMATU: Hudební kanál VIVA se představil divákům v novém

Stanice, která startuje u našich západních sousedů 1. února, tedy příští týden v úterý, nabídne například pořady Most Wanted, Future Hits a Trendpool. Diváci budou dostávat neustálý přísun nové muziky a díky stanici se budou moci setkávat s aktuálními trendy v populární hudbě. Pořad Most Wanted přinese hitparádu nejvyhledávanějších a nejstahovanějších videoklipů na internetu. Zájemci o moderní technologie nepřijdou též o novinky z oblasti mobilních a PC platforem. Po změně strategie MTV pro německý trh už zůstává tuzemskému divákovi k dispozici pouze stanice VIVA.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).