Hlavní navigace

Český letenkový startup Skypicker se objevil v TOP 10 blogera New York Times

11. 10. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Vyhledávač levných letenek po Evropě Skypicker zaujal blogera New York Times Setha Kugela, který ho zařadil mezi deset webů, které stojí za přidání do oblíbených.

Kugel, který na webu New York Times vede blog o levném cestování, Skypicker vyzkoušel a napsal o něm

Když jsem službu testoval, vžil jsem se do role člověka, který šílí z deštivého a mlhavého Londýna a chce za málo peněz za dva týdny vyrazit někam na prodloužený víkend. Dostal jsem nabídku na zpáteční let Ryanairu do Nimes na jihu Francie za 38 eur (48 dolarů). Když jsem si pak chtěl let rezervovat u Ryanairu, byla cena včetně poplatků 35 liber (55 dolarů) a předpokládám, že konečná cena (s poplatkem za zavazadla) mohla být ještě o něco vyšší. Ale i tak to byla dobrá nabídka.

Skypicker je účastníkem jarního běhu akcelerátoru StarCube. Na stránky zahraničních novin se propracoval už podruhé. V červenci o něm napsal francouzský Le Figaro. Rozhovor Lupy se zakladatelem služby Oliverem Dlouhým si můžete přečíst zde.

Autor článku

Šéfredaktor Lupa.cz a externí spolupracovník Českého rozhlasu Plus. Dříve editor IHNED.cz, předtím Aktuálně.cz a Českého rozhlasu. Najdete mě na Twitteru nebo na LinkedIn

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).