Hlavní navigace

Český rekord v přírůstu ADSL

9. 8. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Pečlivý čtenář zpráviček na Lupě Vladan Crha se ozval s upřesněním informace o českém rekordu v přírůstu přípojek ADSL v České republice. Počet udávaný na serveru Internet pro všechny podle mluvčího Českého Telecomu představuje jen přípojky, k nimž poskytuje služby přímo Telecom. Při zahrnutí přípojek, které obsluhují další operátoři, by rekord přesáhl dva tisíce přípojek za týden: Ve skutečnosti se samozřejmě instaluje ještě o trochu více, ale uvádíme ‚čistá‘ čísla, tedy zřízené přípojky mínus…

Pečlivý čtenář zpráviček na Lupě Vladan Crha se ozval s upřesněním informace o českém rekordu v přírůstu přípojek ADSL v České republice. Počet udávaný na serveru Internet pro všechny podle mluvčího Českého Telecomu představuje jen přípojky, k nimž poskytuje služby přímo Telecom. Při zahrnutí přípojek, které obsluhují další operátoři, by rekord přesáhl dva tisíce přípojek za týden: Ve skutečnosti se samozřejmě instaluje ještě o trochu více, ale uvádíme ‚čistá‘ čísla, tedy zřízené přípojky mínus zrušené.

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).