Hlavní navigace

Český SP1 pro Windows Vista bude v dubnu

6. 2. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Česká pobočka společnosti Microsoft oznámila, že lokalizovaná verze prvního servisního balíčku pro Windows Vista bude k dispozici v dubnu. Windows Vista se v České republice oficiálně prodávají od března 2007. Za tu dobu vyšla řada záplat a oprav. Všechny budou součástí servisního balíčku a přibudou i některé zbrusu nové či takové, které jsou již k dispozici, ale nešíří se přes Windows Update. Windows Vista s SP1 by měla přinést obecně vyšší výkon, lepší kompatibilitu, vyšší bezpečnost a větší…

Česká pobočka společnosti Microsoft oznámila, že lokalizovaná verze prvního servisního balíčku pro Windows Vista bude k dispozici v dubnu. Windows Vista se v České republice oficiálně prodávají od března 2007. Za tu dobu vyšla řada záplat a oprav. Všechny budou součástí servisního balíčku a přibudou i některé zbrusu nové či takové, které jsou již k dispozici, ale nešíří se přes Windows Update. Windows Vista s SP1 by měla přinést obecně vyšší výkon, lepší kompatibilitu, vyšší bezpečnost a větší výdrž při chodu na baterie notebooků. Řada uživatelů s přechodem na novou verzi Windows čeká právě do vydání prvního servisního balíčku. (Finanční noviny)

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).