Hlavní navigace

Český Telecom si vybírá, koho bude informovat

14. 1. 2002
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Dnes se Petr Kefurt na ISDN serveru podivuje tomu, že nebyl pozván na tiskovou konferenci Českého Telecomu. Zhruba od listopadu Telecom internetové novináře na tiskové konference nezve, nyní poprvé nepozval ani většinu novinářů z klasických médií. Domýšlím se, co to znamená. Snad že Telecom nemá nic důležitého ke sdělení, nebo si před prodejem přeje uzavřít s vlivnými novináři dohodu – nevím. Každopádně je to velmi zvláštní počínání v době, kdy jeho služby masově odříká téměř procento jeho…

Dnes se Petr Kefurt na ISDN serveru podivuje tomu, že nebyl pozván na tiskovou konferenci Českého Telecomu. Zhruba od listopadu Telecom internetové novináře na tiskové konference nezve, nyní poprvé nepozval ani většinu novinářů z klasických médií. Domýšlím se, co to znamená. Snad že Telecom nemá nic důležitého ke sdělení, nebo si před prodejem přeje uzavřít s vlivnými novináři dohodu – nevím. Každopádně je to velmi zvláštní počínání v době, kdy jeho služby masově odříká téměř procento jeho zákazníků. (ISDN)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).