Hlavní navigace

Chcete vidět nové díly seriálu Pat a Mat? Nemusíte mít RiK

15. 4. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

AKTUALIZACE – Pokud chcete sledovat nové díly seriálu Pat a Mat, nemusíte mít předplacený kanál RiK. Z televizního programu se ale o jeho vysílání nedozvíte.

Mediální skupina Joj promuje vysílání nových dílů seriálu Pat a Mat na svém prvním dětském kanále RiK.

PSALI JSME: Nabídku slovenského placeného pozemního vysílání rozšíří dětský program RiK

Nové díly seriálu Pat a Mat mohou ale diváci sledovat také na hlavním kanále Joj každou neděli mezi devátou a desátou hodinou dopolední. Tuto neděli by měla slovenská Joj na hlavním kanále v 9:20 hodin odvysílat už třetí díl. Mediální skupina ale informaci záměrně nedává do programu, který rozesílá mediím. Uvádí ji pouze na svém webu a ve vysílání.

Minulou neděli v 9:45 hodin odvysílala hlavní kanál Joj druhý díl s názvem Kaktus. Dle úvodních informací nese seriál název Pat a Mat na venkově, tvůrci ve vysílání Joj tradičně chyběli (viz přiložený screen). Večer téhož dne se objevil tentýž díl ve vysílání stanice RiK (spolu s dílem Podlaha). Epizody podle úvodních informací vyrobila společnost Pat a Mat film.


Autor: Jakub Petr

Ukončení epizody na Joj

Mediální skupina Joj nabízí jednotlivé díly také sedm dní po odvysílání ve svém videoarchivu na internetu, k jejich sledování ale musíte přistupovat z území Slovenska. Otestovali jsme možnost přehrání na území Slovenska a nebylo nám to umožněno. Pod videem si stěžují i někteří slovenští diváci.

MMF24


Autor: Jakub Petr

Nefunkční přehrávání ve videoarchivu Joj

Vedoucí oddělení skladby programu Kristina Jurkovičová vysvětlila, že Joj má pro seriál Pat a Mat koupené dvě různé licence pro dva různé kanály. Proto můžeme seriál vysílat na jednotlivých kanálech a v různé periodicitě, dodala Jurkovičová. Ke skutečnosti, proč není seriál na hlavní JOJ v programu se ale nevyjádřila


Autor: Jakub Petr

Program televize Joj

Pokud tedy chcete vidět nové díly Pata a Mata a nepřijímáte placenou stanici RiK, nezoufejte a zapněte si o nedělích hlavní Joj. Konkrétně tuto neděli 17. dubna v 9:20 hodin.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se dlouhodobě zajímá o film a televizní vysílání.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).