Hlavní navigace

Chystaná slovenská televize Empatia vrátila licenci

1. 3. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
1. 3. 2011

Společnost empat, s.r.o., provozovatel chystané slovenské televize Empatia, která i po několikátém odkladu nezačala loni vysílat, vrátila licenci na vlastní žádost. V praxi to znamená, že program tak přišel o možnost spustit svou distribuci. Vyplývá to z posledního zápisu tamní Rady pro vysílání a retransmisi (RVR), který dnes tento kontrolní orgán zaslal médiím.

K TÉMATU: Slovenská televize Empatia slibuje návrat. Odstartuje prý 1. června

Jak jsme vás již včera na DigiZone.cz informovali, jednatel společnosti empat Patrik Bokroš však údajně nadále počítá s tím, že tuto stanici nakonec rozjede. Licenci jsem dal odebrat z firmy Empat, protože ji uděluji na druhou firmu, která bude provozovat televizi, uvedl pro server Mediálne.sk Bokroš. Kolem televize však visí řada otazníků. Nikdo například neví, co se stane s penězi, které byly zaslané do SMS hry, jejíž výsledek však nikdy nebyl ohlášen. Bokroš sliboval, že o ně soutěžící nepřijdou.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).