Hlavní navigace

Chystaná slovenská televize Joj Plus už má své logo

27. 6. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
27. 6. 2008

Nový tematický kanál slovenské komerční televizní dvojky Joj s názvem Joj Plus jehož start je naplánován na přelomu září a října už má své logo. Televize si dvě jeho varianty zaregistrovala u slovenského Úřadu průmyslového vlastnictví. Dnes na to upozornil server Mediálne.sk. Oba logotypy přitom vychází z původního logo televize Joj. Přesná částka na start Joj Plus není známá, ale vše by mělo záviset na ceně koupených filmů a seriálů.

K TÉMATU: Slovenská televize Joj přijde na podzim s filmovým kanálem Joj Plus

ebf - partner 1

Komerční televize by si měla podle odhadů na sebe vydělat již za dva roky. Filmy a seriály by měly ve vysílání tvořit 80 % pořadů. Kanál se chce od klasické TV Joj odlišit a přilákat ke svým obrazovkám diváky, které ji dlouhodobě nesledují. Vedení zatím nechce prozrazovat ani podrobnosti o jednotlivých titulech z důvodu konkurenčního boje, ale Pravda.sk spekuluje mj. o starších českých a československých filmech. Jednu pětinu programu pak má tvořit zábava.

LOGOTYPY JOJ PLUS: 1. varianta, 2. varianta

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).