Hlavní navigace

Citibank stěhuje servery, avizuje výpadek internetového bankovnictví

19. 10. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Citibank oznámila, že z důvodu stěhování serverů do nového datového centra v neděli 21. října 2012 dojde k výpadku služeb internetového a mobilního bankovnictví. Obsluhovat nepůjde běžné účty ani kreditní karty. Omezen též bude servis zákaznické linky.  Výpadek služeb se bude také týkat platebních karet, s nimiž nebude možné platit v obchodech, vybírat hotovost z bankomatů ani provádět internetové transakce. Odstávka služeb by měla trvat od 01:00 do 13:00.

Citibank oznámila, že z důvodu stěhování serverů do nového datového centra v neděli 21. října 2012 dojde k výpadku služeb internetového a mobilního bankovnictví. Obsluhovat nepůjde běžné účty ani kreditní karty. Omezen též bude servis zákaznické linky. 

Výpadek služeb se bude také týkat platebních karet, s nimiž nebude možné platit v obchodech, vybírat hotovost z bankomatů ani provádět internetové transakce. Odstávka služeb by měla trvat od 01:00 do 13:00.

Děkujeme vám za pochopení a za případné komplikace se velmi omlouváme.Toto omezení souvisí s přesunem našich serverů do nového datacentra. Díky této změně dojde ke zrychlení obslužnosti klientů a zkvalitnění námi poskytovaných služeb, “ napsala Citibank svým klientům. Některým však zpráva skončila mezi spamem.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).