Hlavní navigace

Názory k článku ČNB varuje před phishingem: e-mailem bychom vás o heslo nikdy nežádali

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 9. 2016 10:34

    Karel (neregistrovaný)

    Tak od ČNB ještě nic nemám. Ale minulý pátek dorazilo toto:

    Dobrý den, Partner,

    Posílám vám tento e-mail, protože jste jediný žijící příbuzný zemřelého, který zemřel před osmi (8) let. Byl státním příslušníkem své zemi a olej dodavatel. Chci, abys nárok jako jeho jediný žijící příbuzný. Vy i jemu oba sdílejí stejné příjmení, takže můžete požadovat finanční prostředky v bance.

    Vzhledem k tomu, Neměl jinou žijící příbuzný na rozdíl od tebe, ty jsi jediná Living dědic dědictví jeho, a bohatství. Pomohu vám tvrdit, finance jako svého příbuzného, ​​protože jsem byl jeho právník. Celkové množství peněz, které on měl na jeho účtu před jeho smrtí činil 8 milionů dolarů. To je (osm milionů amerických dolarů) ve své soukromé zahraniční účet tady v bance.
    Finanční prostředky budou uvolněny na vás ve dvanácti pracovních dnů prostřednictvím banky, ale musíme pracovat jako tým. Těším se na spolupráci s vámi na toto téma. Celá transakce musí být důvěrné, musí být žádná třetí osoba podílí. Vše bude provedeno na důvěře, doufám, že vám může důvěřovat stejným způsobem mi bude důvěřovat. Laskavě kontaktujte mě pro bližší informace.

    S pozdravem,
    Advokát Philip Scott

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).