Hlavní navigace

Co hýbe světem mobilního marketingu? Zjistíte na Mobile Internet Foru

30. 9. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Jak pracují s mobilním marketingem značky jako Sazka nebo Coca-Cola? Jak se nakupuje z mobilů? Trendy, tipy i případové studie nabídneme už příští čtvrtek.

Mobilní aplikace postupně nahrazují klasické metody nakupování a pronikají tak stále do více oblastí. Poslední statistiky ukázaly, že polovina českých uživatelů internetu navštěvuje své oblíbené internetové stránky právě z mobilních zařízení. Spotřebitelské chování se mění a je nutné na něj umět reagovat. Chcete vědět, jak zaujmout mobilní zákazníky? Pak nesmíte chybět na konferenci Mobile Internet Forumve čtvrtek 8. října.

Z programu vybíráme: 

Slevomat.cz, Michal Bilka 

Nahlédněte do zákulisí statistik jednoho z největších slevových portálů u nás. Využívají zákazníci více mobilní web nebo aplikaci? Zajímají vás trendy, které se budou do budoucna prosazovat? 

SAZKA, Aleš Hegenbart 

Jak vyvíjíme naše mobilní aplikace a proč je dobré mít mobilní web? Ukážeme si na konkrétních číslech. Co chystáme do budoucna s ohledem na legalizaci online sázení pro loterie? 

Coca-Cola Czech Republic, Eva Liba 

Právě u nás vznikl první evropský účet Coca-Coly na Snapchatu. Co všechno na něm děláme, jak a proč? Na závěr vám představím speciálního hosta ze světa influencerů. 

Seznam.cz, Petr Hoffmann 

Už není problematické nabídnout kampaň v mobilních telefonech se sofistikovanějším cílením. Ukážeme si názornou ukázku dne pana XY na mobilu v praxi. 

Michal Špaček, vývojář 

Spoléháte na bezpečnost veřejných Wi-Fi sítí? Proč není radno podceňovat HTTPS? Dozvíte se tipy, jak bránit web i mobilní aplikaci, a co pro to mohou udělat vývojáři. 

Objevte dosud nepoznané z oblasti mobilního marketingu a využijte to do strategie pro váš byznys. Přijďte 8. října do Konferenčního centra City, Na Strži 1702/65, Praha 4

MMF24

Seznamte se s přednáškami jednotlivých řečníků a registrujte se ještě dnes.

Hlavním partnerem konference je T-Mobile, partnery jsou Seznam.cz a UNICORN Systems, a produktovými partnery jsou POF GROUP s.r.o. a STRV. Mediálním partnerem je MediaGuru. Konferenci organizuje server Lupa.cz ve spolupráci s TUESDAY Business Network. Produkčně akci zajišťuje Internet Info

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).