Hlavní navigace

Contactel s novou službou bez FUP

21. 1. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Contactel od ledna zavedl novou službu Easy Connect. Služba je určena pro malé firmy a jejím hlavním přínosem je spojení hlasových služeb a připojení k Internetu bez omezení v jedné službě. Prostřednictvím této služby nabízí Contactel svým zákazníkům celou řadu užitečných hlasových funkcí jako je identifikace volajícího, hlasové schránky, přesměrování, rychlá volba, konferenční hovory, seznam volání atd., a to vše za zajímavé ceny. Místní a meziměstská volání za 0,80 Kč bez DPH, volání v rámci…

Contactel od ledna zavedl novou službu Easy Connect. Služba je určena pro malé firmy a jejím hlavním přínosem je spojení hlasových služeb a připojení k Internetu bez omezení v jedné službě. Prostřednictvím této služby nabízí Contactel svým zákazníkům celou řadu užitečných hlasových funkcí jako je identifikace volajícího, hlasové schránky, přesměrování, rychlá volba, konferenční hovory, seznam volání atd., a to vše za zajímavé ceny. Místní a meziměstská volání za 0,80 Kč bez DPH, volání v rámci sítě Contactel zdarma a Internet včetně měsíčního paušálního poplatku od 645 korun bez DPH.

MMF24

Contactel slibuje: Za čas strávený na Internetu ani za objem stažených dat zákazník neplatí. Není uplatňována FUP (Fair Usage Policy), tj. rychlost připojení se nezpomaluje v závislosti na objemu přenesených dat za určité období. Dále služba obsahuje dvě nezávislé telefonní linky s veřejnými čísly, které poskytují garantovanou telefonní službu prostřednictvím technologie VoIP (Voice over IP). Díky této službě můžete mít pouze jednoho poskytovatele telekomunikačních služeb, platit jen jeden měsíční poplatek za Internet a volání a být tak úplně nezávislí na Českém Telecomu. Jedinou vadou na kráse je dostupnost, Easy Connect je dostupná pouze ve vybraných městech (Praha, Brno, Ostrava, Plzeň, Hradec Králové, Ústí nad Labem, Liberec, České Budějovice, Pardubice).

Seznam a mapa pokrytí xDSL: http://www.te­lenornetworks­.cz/produkty/xdsl/po­kryti.php (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).