Hlavní navigace

ČRa nabízejí pro nové klienty slevu ADSL

5. 8. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

České radiokomunikace (ČRa) přišly s akční nabídkou zaměřenou na domácnosti. Novým zákazníkům nabízejí do konce tohoto kalendářního roku své internetové služby z rodiny Premium ADSL za nižší ceny. Například snížený paušální měsíční poplatek za tarif s rychlostí downloadu až 10240 kbit/s činí 999 korun namísto standardních 1 665 korun. V rámci akce je připraven také modem za 99 korun. Uvedené ceny jsou včetně DPH. Akce na modemy platí do vyprodání zásob.

České radiokomunikace (ČRa) přišly s akční nabídkou zaměřenou na domácnosti. Novým zákazníkům nabízejí do konce tohoto kalendářního roku své internetové služby z rodiny Premium ADSL za nižší ceny. Například snížený paušální měsíční poplatek za tarif s rychlostí downloadu až 10240 kbit/s činí 999 korun namísto standardních 1 665 korun. V rámci akce je připraven také modem za 99 korun. Uvedené ceny jsou včetně DPH. Akce na modemy platí do vyprodání zásob.

Premium ADSL nabízí České radiokomunikace v rámci vlastní sítě a na rozdíl od přeprodávaného Classic ADSL je bez datových limitů. Classic ADSL je v současnosti sice také bez datových limitů, ale jedná se jen o akci, která běží do konce prázdnin. Srovnat nabídku ČRa s konkurencí můžete na adsl.lupa.cz. České Radiokomunikace také oznámily, že v současnosti mají okolo 200 000 zákazníků z řad domácností. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).