Hlavní navigace

Craig Barrett: S tím připojením něco udělejte

16. 6. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Velký šéf z Intelu dnes na konferenci, která se konala v pražském Kongresovém centru, upozornil na nízkou penetraci počítačů v domácnostech. Co také můžeme od „prodavače procesorů“ čekat, že. Barrett doporučuje, abychom s tím rychle něco udělali. A také s dostupností širokopásmového připojení a se zavedením elektronického byznysu ve firmách všech velikostí. Do velké míry by se dalo říci, že Barrett mluvil hlavně k Ondřeji Felixovi (dříve z dozorčí rady Českého Telecomu), který na konferenci…

Velký šéf z Intelu dnes na konferenci, která se konala v pražském Kongresovém centru, upozornil na nízkou penetraci počítačů v domácnostech. Co také můžeme od „prodavače procesorů“ čekat, že. Barrett doporučuje, abychom s tím rychle něco udělali. A také s dostupností širokopásmového připojení a se zavedením elektronického byznysu ve firmách všech velikostí. Do velké míry by se dalo říci, že Barrett mluvil hlavně k Ondřeji Felixovi (dříve z dozorčí rady Českého Telecomu), který na konferenci vystoupil krátce poté. (ČN)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).