Hlavní navigace

CS Link TV upravila své webové stránky

7. 10. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
7. 10. 2008

Internetová televize CS Link TV propagující digitální vysílání, jejíž signál byl donedávna dostupný také díky satelitu na pozici 23.5 st. vých., aktualizovala svůj web. Kromě CS Link magazínu, který byl hlavním stěžejním pořadem programu, zde diváci naleznou nově také aktuální ukázky z kanálů, které v platformě CS Link vysílají (Film+, HBO apod.). Pozitivní skutečností na celé věci je fakt, že oproti vysílání na satelitu, které propagovalo výhradně programy nabízené společností Gital, jsou zde zmíněné i ty od konkurenčního TradeTecu. Bohužel není možné kanály přehrávat náhodně, ale všechny běží ve smyčce.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Společnost Media Vision vrátila licenci pro CS Link TV

Oproti původním záměrům nepokračuje společnost Media Vision, která kanál na satelitu provozovala, v natáčení dalších dílů CS Link magazínu. Ten poslední je na webových stránkách z 18. července. Diváci dále najdou v archivu několik dokumentů z cyklu Film o filmu, mezi těmi nejznámějšími např. Goyovy přízraky, Wallace a Gromit nebo Kurýr 2. Obecně je ale výběr snímků opravdu chudý, obsahuje pouze dvanáct položek. V archivu jsou uloženy také některé naučné pořady o tom, jak fungují družice nebo jak se vypouštějí.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).