Hlavní navigace

ČT 1 odvysílá o prázdninách 52 nových Garfieldů v HD. S 3D nepočítejte

8. 6. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
8. 6. 2011

České televize začne vysílat od 4. července na ČT 1 cyklus 52 nových počítačově animovaných dílů dětského seriálu Garfieldova show. Diváci je uvidí v HD rozlišení. Některá média však v souvislosti s tímto seriálem přinesla informaci o tom, že půjde také o formát 3D. Na ten ale musí majitelé trojrozměrných zobrazovačů zapomenout. Oním 3D je tedy totiž myšlena pouze plastická animace známá například z filmů typu Shrek. Serveru DigiZone.cz to řekl technický ředitel ČT Rudolf Pop.

K TÉMATU: ČT 1 nabídne v létě některé premiéry. Doplní je i nová grafika

KL24

I přesto se však mohou diváci těšit na tlustého cynického kocoura se smyslem pro anglický humor a slabostí pro italské těstoviny (lasagne). Garfieldovský humor je univerzální. Díky absenci politických a komunálních témat je srozumitelný po celém světě a každý z jeho nadšených čtenářů i diváků si najde to svoje. Někdo vidí milého veselého kocourka, někdo cynického pána domu, kterému je plná lednička nadevše, popsala blíže čtenářům DigiZone.cz tento seriál šéfdramaturgyně Jedničky, kde se budou nové díly Garfielda vysílat, Gabriela Nosková.

Ukázka 3D animace, v níž jsou nové díly Garfielda natočeny.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).