Hlavní navigace

Česká televize podepsala smlouvu na další díly Uvolněte se, prosím

14. 12. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
14. 12. 2009

Česká televize už podepsala smlouvu na další díly talkshow Jana Krause Uvolněte se, prosím, které se budou vysílat v příštím roce. V rozhovoru pro server Digizone.cz to uvedla programová ředitelka ČT Kateřina Fričová. Spolupráce veřejnoprávní televize s populárním hercem a komikem tak bude pokračovat i přesto, že mezi Krausem a Kavčími horami jsou napjaté vztahy.

Pořad by se měl v průběhu příštího roku mírně změnit. Alespoň si to ředitelka programu přeje protože v současné podobě jej ČT vysílá poměrně dlouho. Od ledna změny určitě nechystáme ale v průběhu příštího roku bych je docela chtěla, uvedla Fričová.

cif 24 - early cena - média

Uvolněte se, prosím je nejúspěšnějším pořadem České televize. Jan Kraus si v něm ale někdy vyřizuje svoje osobní spory, třeba s bulvárem, případně komentuje chování České televize a její Rady. Co se týče vyřizování účtů s bulvárem, říkala jsem přímo Krausovi, že s tím mám problém. Kdyby řešil obecně téma bulváru, bylo by to naprosto v pořádku. Ale ono to opravdu zavánělo tím, že řešil svůj soukromý rodinný problém. Kraus mi na to řekl, že to je jeho pořad a že si v něm může dělat, co chce. A že tomu nerozumím. Trošku jsme se kvůli tomu pohádali, přiznala Fričová.

Celý původní rozhovor serveru Digizone.cz s programovou ředitelkou České televize Kateřinou Fričovou přineseme zítra.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl šéfredaktorem severu Digitálně.tv, oficiálního státního informačního webu k přechodu na digitální televizní vysílání. V minulosti vedl internetové deníky RadioTV.cz a RadioTV.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).