Hlavní navigace

ČT Sport ode dneška v novém designu

22. 8. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Česká televize
Režisérsky se vizuální podoby sportovní stanice, ztvárňující její slogan „Žijeme sportem“, ujala Alice Nellis.

Nová grafika a identifikační znělky vznikly při příležitosti letošního desetiletého výročí programu ČT Sport. Stejně jako stanice sama i její nové znělky se pohybují v širokém spektru sportovních odvětví, od těch nejmasovějších a nejpopulárnějších až po sporty menšinové, kterým ČT Sport dává ve vysílání prostor.

BRAND24

Identifikační znělky stanice, kterých vzniklo celkem pětadvacet, tvoří sportovní koláže a akcentují sdílenou lásku ke sportu ve všech jeho podobách: od prvních dětských úspěchů přes sport na amatérské úrovni a zapálené fandění až po přípravu na účast ve vrcholových soutěžích. Dalším prvkem nového vizuálu ČT Sport jsou také krátké pětivteřinové předěly, které se soustředí na vloženou energii, soustředění a vášeň, které každý sportovec potřebuje při přípravě a tréninku jako cestě k maximálnímu výkonu.

Chtěli jsme zlepšit orientaci diváků v široké nabídce přenosů a sportovních pořadů, které ČT Sport vysílá a které příležitostně také hostují na ostatních programech České televize nebo v nových médiích. Vyvinuli jsme proto nové navigační prvky, které zvýší přehlednost a orientaci ve vysílání, a to nejen v televizi, ale i na webech iVysílání.cz a CTsport.cz, doplňuje art director ČT Sport Vojtěch Buchta, který spolu s výtvarníkem Danielem Řehákem a autorem hudby Karlem Havlíčkem za novými koncepty stojí.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).