Hlavní navigace

ČT 24 bude mít od zítřka nový web (uvnitř ukázka)

7. 2. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
7. 2. 2008

V pátek 8. února představí zpravodajský kanál ČT 24 nové internetové stránky. K jejich spuštění tak dochází symbolicky v den, kdy Česko čeká volba prezidenta republiky. Portál bude mít zcela přepracovaný a nový grafickým design. Na hlavní stránce poběží ve výřezu živé vysílání kanálu ČT 24. Pro lepší orientaci bude k dispozici rozcestník s odkazy na všechny rubriky a důležité pořady z produkce zpravodajství i ostatních producentských center.

GRAFIKA: Jak bude od zítřka vypadat homepage webu ČT 24 (242kB)

BRAND24

Nové rubriky na portálu www.ct24.cz:

– Domácí zpravodajství
- Zahraniční zpravodajství
- Ekonomické zpravodajství
- Kulturní zpravodajství
- Věda a životní prostředí
- Sportovní zpravodajství
- Počasí
- Dopravní informace
- Publicistika respektovaných českých novinářů

Cokoli důležitého se ve zpravodajství objeví, má svůj odkaz na webu i další přidanou hodnotou, s bohatým odkazem na video materiály. Když zmeškáte zprávy, na portálu ČT24 je snadno najdete v archivu, najdete i odpovídající agenturní a reportážní texty, sdělil k novému webu vedoucí portálu ČT24 Ladislav Doležal. Jeho součástí bude také videoarchiv skýtající vedle všech pravidelných pořadů i záznamy z tiskových konferencí, mimořádných relací, nejrůznějších seminářů, kulturních událostí, diskusních fór nebo ze zvláštních událostí typu start raketoplánu, rekonstrukce bitvy, pietní shromáždění a podobně.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).