Hlavní navigace

Čtveřici mentorů v druhém ročníku Hlasu na Nově uzavírá Michal David a Majk Spirit

9. 12. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Dvojici původních mentorů prvního Hlasu v podobě Josefa Vojtka a Michala Davida doplnily obě komerční televize o nové tváře. Daru Rolins nahradila populární rockerka Marta Jandová.

Televize Nova se slovenskou Markízou odhalily v sobotu další dva kouče pěvecké show Hlas ČeskoSlovenska, kterou budou obě stanice vysílat souběžně příští léto. Po Martě JandovéJosefu Vojtkovi se zde objeví Michal DavidMajk Spirit. Pro Davida jde stejně jako u Vojtka o návrat do soutěže, Spirit je naopak nováčkem. Stejně jako u Rytmuse, který se objevil v prvním ročníku, jde o populárního rapera. Mám rád nové výzvy, a proto jsem nabídku přijal. Jsem hlasem této generace a je pro mě poctou být součástí tohoto hudebního projektu, pochválil si Spirit, který je mimo jiné členem skupiny H16.

ebf 24 - tip duben

K TÉMATU: Po dvou letech se jako kouč do Hlasu ČeskoSlovenska vrací Josef Vojtek

Na druhou řadu Hlasu se těším z mnoha důvodů. Je to divácky zajímavá show, letos máme poprvé pěvecká dua, ty si myslím u nás chybí. A taky se moc těším na spolupráci s Pepou Vojtkem i Martou Jandovou, uvedl ve vyjádření pro Novu hudebník Michal David. Nova s Markízou zvolily při představování staro-nových mentorů strategii postupného odhalování. Diváci včetně našich čtenářů se o každém z nich dozvěděli vždy po dnu. Jako první přišla na řadu Jandová, následoval Vojtek a v sobotu je doplnili Spirit s Davidem. Na Slovensku proběhne na jaře souboj dvou pěveckých show. TV Joj oznámila, že bude vysílat X Factor.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).