Hlavní navigace

Čtvrtý Babel Camp obsadí o víkendu holešovická Jatka 78

6. 9. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Další pokračování maratonu akcí zaměřených na sociální média, marketing a zákaznickou péči se rozjede o víkendu v pražských Holešovicích.

Dvě série workshopů a výkvět středoevropských expertů na reklamu v prostředí Facebooku nebo dalších sociálních médií čekají o tomto víkendu návštěvníky Babel Campu. 

Tématicky chce akce, pořádaná Adamem Zbiejczukem, pokrýt všechna specifika tématu – od trendů až po příklady praktických postupů pro denní praxi. 

Workshopy jsou letos zaměřeny na performance marketing a zákaznickou péči a pak na platformy jako jsou třeba Socialbakers, SentiOne nebo SoTrender a další. 

Kromě tuzemských ostřílených prezentátorů, jako je třeba dámské duo Pavlína Louženská a Eliška Vyhnánková, přijede i Mike Griffin z Brand24 nebo Raffael Heiss z vídeňské univerzity. 

Letos si pořadatelé přichystali i takzvaný „case study sprint“. V jeho rámci se tuzemské agentury pochlubí svými dokončenými projekty. Sprint je to proto, že pojedou velmi rychle za sebou.  

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Po klasickém desetiletém novinářském kolečku (on-line, papír, televize) se vrátil zase na web a je mu dobře. Více na LinkedIn.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).