Hlavní navigace

Čtvrtý mobilní operátor prý míří na český trh

10. 1. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Podle informací zpravodajského serveru iDnes zahájí ještě v první polovině roku provoz čtvrtý mobilní operátor na našem trhu, za nímž stojí investiční společnost Penta. Naše dceřinná společnost (MobilKom) nabídne ve druhém čtvrtletí letošního roku blíže nespecifikované služby ve veřejné mobilní síti, řekla pro iDnes mluvčí společnosti Penta Jana Studničková. Podle informací iDnes by čtvrtý operátor měl nabídnout hlasové a datové služby na bázi CDMA a pokryto by mělo být 97 procent území. Tyto…

Podle informací zpravodajského serveru iDnes zahájí ještě v první polovině roku provoz čtvrtý mobilní operátor na našem trhu, za nímž stojí investiční společnost Penta. Naše dceřinná společnost (MobilKom) nabídne ve druhém čtvrtletí letošního roku blíže nespecifikované služby ve veřejné mobilní síti, řekla pro iDnes mluvčí společnosti Penta Jana Studničková. Podle informací iDnes by čtvrtý operátor měl nabídnout hlasové a datové služby na bázi CDMA a pokryto by mělo být 97 procent území. Tyto informace momentálně ověřujeme a snažíme se zjistit podrobnosti. (iDnes)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).