Hlavní navigace

COMMUNICATION WEDNESDAY o vývoji chytrých telefonů

18. 2. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Dne 24. února pořádá TUESDAY Business Network první setkání COMMUNICATION WEDNESDAY v tomto kalendářním roce. Tématem bude aktuální dění na poli chytrých telefonů a jeho dopad na život a byznys. Mluvit se bude nejen o novinkách představených na akci Mobile World Congress v Barceloně. Dalibor Kačmář, Platform Strategy Advisor ze společnosti Microsoft, bude hovořit o nových Windows Mobile 7. Petr Mára, jehož pravděpodobně znáte z českého videocastu Digit, porovná nejnovější vývoj u společnosti…

Dne 24. února pořádá TUESDAY Business Network první setkání COMMUNICATION WEDNESDAY v tomto kalendářním roce. Tématem bude aktuální dění na poli chytrých telefonů a jeho dopad na život a byznys. Mluvit se bude nejen o novinkách představených na akci Mobile World Congress v Barceloně. Dalibor Kačmář, Platform Strategy Advisor ze společnosti Microsoft, bude hovořit o nových Windows Mobile 7. Petr Mára, jehož pravděpodobně znáte z českého videocastu Digit, porovná nejnovější vývoj u společnosti Apple s ostatními platformami. Panelová diskuse bude věnována souboji pěti velkých mobilních platforem.

Součástí večera je také slavnostní vyhlášení výsledků výroční soutěže CREATIVE COMMUNICATION AWARD o nejlepší telekomunikační aplikace. Kompletní program, profily přednášejících a další informace jsou k dispozici na webu akce. Místem konání je PwC BusinessCommu­nityCenter (Kateřinská 40, Praha 2). Začátek je naplánován na 18:00, konec se odhaduje na 22:00. Lupa.cz je mediálním partnerem.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).