Hlavní navigace

CZ.NIC dnes čeká zemětřesení (opraveno)

9. 12. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Dnes se koná valná hromada sdružení CZ.NIC, které spravuje doménu .cz. Předseda představenstva sdružení Tomáš Maršálek včera v rozhovoru pro DigiWeb uvedl, že své setrvání ve funkci podmiňuje výraznými změnami. Maršálek se stal šéfem sdružení poté, kdy v listopadu na bouřlivé schůzi představenstvo odvolalo dosavadního předsedu Petra Krále. Ten později ještě s Jiřím Orságem rezignoval na členství v představenstvu. Maršálek navrhuje zlevnění ročních poplatků za domény až na 400 korun a omezení…

Dnes se koná valná hromada sdružení CZ.NIC, které spravuje doménu .cz. Předseda představenstva sdružení Tomáš Maršálek včera v rozhovoru pro DigiWeb uvedl, že své setrvání ve funkci podmiňuje výraznými změnami. Maršálek se stal šéfem sdružení poté, kdy v listopadu na bouřlivé schůzi představenstvo odvolalo dosavadního předsedu Petra Krále. Ten později ještě s Jiřím Orságem rezignoval na členství v představenstvu. Maršálek navrhuje zlevnění ročních poplatků za domény až na 400 korun a omezení outsourcingu služeb. Zároveň navrhuje omezení možnosti přistoupení nových členůovládnutí sdružení skupinou členů a očekává participaci státu na správě domény.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).