Hlavní navigace

Další možnost legalizace Windows XP za zvýhodněnou cenu

11. 4. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Možnost legalizace pirátských Windows XP se po krátké přestávce opět vrací. Český Microsoft nabízí uživatelům ilegální kopie řádnou licenci pro Windows XP Professional za 4.500 Kč. Možná je i legalizace pirátských Windows XP Home a to za 3.000 Kč, ale výhradně online nákupem. Windows Vista se sice nabídka netýká, ale z takto legalizovaných Windows XP na ně lze zcela normálně přejít za zvýhodněnou cenu. Licence je však vázaná na hardware, na kterém byla poprvé aktivována a je nepřenosná. …

Možnost legalizace pirátských Windows XP se po krátké přestávce opět vrací. Český Microsoft nabízí uživatelům ilegální kopie řádnou licenci pro Windows XP Professional za 4.500 Kč. Možná je i legalizace pirátských Windows XP Home a to za 3.000 Kč, ale výhradně online nákupem. Windows Vista se sice nabídka netýká, ale z takto legalizovaných Windows XP na ně lze zcela normálně přejít za zvýhodněnou cenu. Licence je však vázaná na hardware, na kterém byla poprvé aktivována a je nepřenosná. (Tisková zpráva, ČTK)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).