Hlavní navigace

Další zásah Slovak Sportu: Televize bude vysílat nejvyšší tamní hokejovou ligu

29. 8. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Tipsport Extraligy se pro sezónu 2012/2013 zúčastní deset hokejových týmů, mezi kterými nebudou chybět například HC Košice, HC Nitra nebo HKM Zvolen.

Necelý měsíc po získání vysílacích práv na anglické fotbalové soutěže nPower Championship a League Cup potěší stanice Slovak Sport.TV další atraktivní soutěží. Program však tentokrát neopouští hranice Slovenska. Jak stanice informovala prostřednictvím své stránky na komunitním portálu Facebook, podařilo se jí získat vysílací práva pro tamní Tipsport Extraligu, kterou už vysílá také kabelový a satelitní kanál Sport 1. Oba programy se tedy budou o vysílací práva dělit.

ČTĚTE TAKÉ: Slovak Sport.TV získala práva pro nPower Football League Championship a League Cup

Jak dále televize uvedla, smlouva byla podepsána se společností Pro-Hokej, která slovenskou hokejovou extraligu řídí. Slovak Sport.TV blíže nespecifikovala, které přenosy hodlá nabídnout. Slovenská Tipsport extraliga si drží vysokou úroveň a podle internetové encyklopedie Wikipedia byla magazínem The Hockey News letos vyhlášena dokonce jako šestá nejlepší liga světa a dostala se mezi takové značky, jako jsou NHL, KHL nebo Elitserien.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Slovak Sport.TV už je na internetu placený. Na satelitu zůstává stále zdarma

V sezóně 2012/2013, která by měla začít v září, bude hrát deset klubů. Jedná se konkrétně o HC Košice, HK Nitru, ŠHK 37 Piešťany, HK 36 Skalica, HKM Zvolen, HK AutoFinance Poprad, HC’05 Banská Bystrica, MHC Mountfield, Dukla Trenčín a MsHK Žilina. I do budoucna se dá očekávat, že Slovak Sport.TV získá zajímavé soutěže. Poměrně nedávno do něho přestoupil bývalý šéfredaktor konkurenčního Digi Sportu Jaroslav Šišolák, který roky působil také ve veřejnoprávní STV.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).