Hlavní navigace

Dance radio plánuje spustit v únoru internetovou televizi

22. 1. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
22. 1. 2009

V současné době vedení Dance rádia připravuje nový projekt Dance TV, který by měl být jakousi nadstavbou k současné rozhlasové stanici. Ten by se měl spustit začátkem února. Půjde o stream na internetu, kdy návštěvník webových stránek bude moci sledovat proud videoklipů, které nebudou přerušovány mluvených slovem, pouze videojingly, které budou jednotlivé songy propojovat. Hráli bychom taneční videoklipy, které se ostatní televize bojí vysílat, řekl k novému přírůstku do rodiny Dance radia ředitel stanice Lumír Skokan. Vysílalo by se v rozlišení 720×576 v technologii Flash Video ve spolupráci s portálem Play.cz.

Záměrem ředitele Lumíra Skokana není udělat z Dance TV prozatím plnohodnotnou stanici, ale pouze jakousi doplňkovou službu pro posluchače. Bohužel není možné sesynchronizovat, aby ta samá hudba, co běží z vysílání Dance radia na internetu, běžela také jako videoproud vzhledem k tomu, že k mnoha songům ještě nejsou videoklipy zhotoveny, uvedl Lumír Skokan. Podle toho, jak se projekt ujme a bude mít odezvu u posluchačů, by bylo možné začít vkládat další prvky, jako jsou např. vstupy moderátorů nebo záběry z párty, hitparáda, apod.

BRAND24



Projekt Dance TV ve zkušebním režimu, tak jak vypadá zatím pouze v počítači ředitele stanice. Foto: Lumír Skokan, Dance radio

Další díl ze seriálu Na návštěvě u…, tentokrát věnovaný Dance radiu, čtěte již zítra na serveru DigiZone.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).