Hlavní navigace

Das Erste chystá 250 hodin nekódovaných přenosů v HD. Největším lákadlem jsou OH

7. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Německá veřejnoprávní televize ARD odhalila v pátek přehled přenosů, na které se mohou diváci v následujících měsících těšit. Bude jich 250 hodin a nejatraktivnější je pochopitelně olympiáda.

Das Erste, první německý veřejnoprávní kanál, přinese až do 21. října přes 250 hodin živě vysílaných sportovních přenosů. Na pestrý program se tak mohou těšit i sportovní fanoušci v České republice, kteří mají svou satelitní parabolu natočenou na pozici 19,2 stupně východně. Stanice není kódována, čili pro její sledování není nutné vlastnit žádnou dekódovací kartu. K dispozici je její program i ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Největším lákadlem budou dle očekávání OH v Londýně.

cif 24 - early cena - média

NEPŘEHLÉDNĚTE: Němci nabídnou Euro 2012 zadarmo a v HD. Stáhněte si jejich fotbalového průvodce

Letní olympiáda je pro sportovní fanoušky připravena konkrétně od 27. července do 12. srpna. Pro sportovní diváky chystáme kompletní pokrytí olympiády, řekl sportovní koordinátor ARD Axel Balkausky. Ještě než přijde na řadu olympiáda, mohou se diváci těšit na řadu zajímavých přenosů ze všech odvětví sportu, dodal. Přichystáno je například plavecké mistrovství Evropy, slalom kánoí, gymnastický šampionát nebo atletické mistrovství světa. Chybět nebude ani světový pohár v triatlonu a automobilové závody DTM. Vysílat se budou i vybrané přenosy z paralympiády v Londýně.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).