Hlavní navigace

Debatu Dobrý večer, Česko! s Hemalou sledovalo včera 149 tisíc diváků

2. 2. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
2. 2. 2012

Diskusní desetiminutovku Dobrý večer, Česko! sledovalo včera na digitální plnoformátové televizi TV Barrandov 149 tisíc diváků. Jde tak o lepší výsledek, než tomu bylo předchozí den, kdy pořad v podstatě propadl. Podívalo se na něj 84 tisíc diváků a zaujal pouze 1,99 %. Včerejší díl měl podíl na publiku 3,6 %. Vyplývá to z výsledků měření sledovanosti společnosti Mediaresearch.

K TÉMATU: Dobrý večer, Česko! napodruhé propadlo. Vidělo ho jen 84 tisíc diváků

Nejsledovanějším dílem Dobrý večer, Česko! bylo tak zatím jeho pondělní vydání, na které se podívalo 161 tisíc diváků. Moderátorka Martina Kociánová si tehdy pozvala do studia bývalého premiéra a také neúspěšného kandidáta na prezidenta Miloše Zemana. Včerejší vydání diskusního pořadu moderoval poprvé bývalý televizní hlasatel Alexandr Hemala. I to může být tedy důvodem, proč se Barrandov odlepil ode dne. Hostem byl bývalý šéf vojenského zpravodajství Andor Šándor.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).