Hlavní navigace

Definitivní konec seriálu Sousedé? Programový průvodce místo nich slibuje romantické filmy

12. 10. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: TV Barrandov
Jak nás upozornil jeden z našich čtenářů, televize Barrandov s největší pravděpodobností v neděli ukončí vysílání svého podzimního seriálu Sousedé.

Vztahový seriál Sousedé, který byl jedním z pilířů podzimního programového schématu televize Barrandov, zahájil své vysílání v pondělí 14. srpna na hlavním kanálu TV Barrandov. Během prvního týdne seriál běžel v pondělí, úterý, v pátek a v sobotu. Další týden už byla ale odvysílán pouze v pondělí a v úterý a následující týden už pak pouze v úterý 29. srpna. 

RECENZE: Sousedé – nepovedený seriál se skvělým načasováním

cif 24 - early cena - média

Sousedy tak postupně v programové nabídce hlavní barrandovské stanice vystřídal seriál Stopy života, sobotní film či pondělní Jak to dopadlo a seriál samotný byl přesunut do pondělního prime time kanálu Kino Barrandov. Jak redakci upozornil náš čtenář Petr Mareček, podle aktuálních informací uvedených v průvodcích televizními programy jde tuto neděli na stanici Kino Barrandov ještě třináctý díl, ale od příštího týdne jsou i na nedělní odpoledne anoncovány romantické filmy, tak jako každý den. Seriál Sousedé pak není inzerován ani v žádném náhradním čase a s jeho vysíláním se podle televizního programu nepočítá ani o týden později.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).