Hlavní navigace

Dětský kanál České televize, stanice ČT :D, si registruje názvy a loga pořadů

3. 7. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ GALERIE – Jedenáct ochranných známek pro chystaný dětský kanál si od začátku června nechala zapsal u patentového úřadu Česká televize

Dva měsíce před plánovaným termínem startu dětského kanálu ČT :D si začala Česká televize registrovat ochrnané známky pro názvy a loga pořadů této stanice. Od začátku června do dnešního dne jde celkem o jedenáct názvů, z nichž některé už ČT v souvislosti s dětským Déčkem avizovala. Jde například o Zprávičky, Draky v hrnci nebo Hýbánky. Jiné názvy pořadů se zatím u materiálů o ČT :D neobjevovaly – například Čítanka nebo Čtení do ouška, ale také Jogínci.

UX DAy - tip 2

K TÉMATU: Dětský kanál České televize ČT :D spustil oficiální web, v DVB-T testuje monoskop

Kavčí hory si rovněž registrují dvě verze názvu a log seriálu o vodnících: (Pod)vodníci a vedle nich také Vodníci a podvodníci. Mezi ochrannými známkami je také název Kocour Mour poznává své příbuzné, Prostě chytrý a Domeček z karet. Domažlický deník dnes také upozornil na natáčení nových příběhů malých medvědů od Václava Chaloupka, které probíhalo na turistické chatě na Čerchově u Domažlic. Právě medvědí příběhy mají vysílání ČT :D poslední srpnový den odstartovat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).