Hlavní navigace

Digi Sport 4 HD by měl od srpna rozšířit nabídku slovenské Digi TV a Magio Sat

28. 7. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Čtvrtý sportovní kanál satelitního operátora Digi TV by v HD kvalitě měly od srpna nabízet slovenské satelitní platformy Nová Digi TV SK a Magio Sat.

Od 1. srpna by se měla na slovenských satelitních platformách Nová Digi TV SK a Magio Sat objevit stanice Digi Sport 4 HD. Ta jako samostatná stanice vznikla v roce 2014. Diváci by se tak od srpna mohli dočkat fotbalových soutěží, jako je UEFA Champions League nebo španělská LaLiga, v HD kvalitě. Program doplní třeba basketbalová liga Turkish Airlines Euroleague, česká Synot Liga, česká Hokejová Tipsport Extraliga i se zápasy Generali PlayOff Tipsport Extraligy nebo fotbalový MOL Cup.

K TÉMATU: Jak bude vypadat nová sezóna na kanálech Digi Sport? Zhlédněte záznam pondělní diskuse

Podle informací jednoho z našich čtenářů by se kanál Digi Sport 4 HD měl distribuovat na první satelitní kapacitě ST na satelitu Thor 6 s frekvencí 11 977 GhZ a symbolovou rychlostí 30 000. Na této pozici nahradí ČT Sport HD, který se přemístí na Intelsat 10–02.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).