Hlavní navigace

Digi TV oznámilo prázdninovou padesátiprocentní slevu na všechny své služby

16. 5. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Operátor Digi TV nabídne všem novým zákazníkům slevu padesát procent na všechny programové balíčky po dobu šesti měsíců. Akce platí pro satelitní Novou Digi TV i IPTV službu Digi2Go.

Například balíček Maxi internetové televize Digi2Go, který obsahuje 88 kanálů, z toho čtyřicet v HD kvalitě, včetně programů HBO, Cinemax a Digi Sport 1 HD, 2 HD a 3 HD, tak bude na půl roku čtyři sta korun měsíčně. Za půl roku by tak zákazníci měli ušetřit necelých 2400 korun. 

Noví předplatitelé si mohou vybrat mezi programovým balíčkem Maxi a Základním balíčkem, ke kterému jsou na výběr ještě čtyři doplňkové balíčky – Sport, Extra, HBO (popřípadě službu HBO GO) a od dubna též Cinemax. Vedle toho je pro sportovní fandy k dispozici také samostatný balíček Sport Plus, který lze na prvních šest měsíců pořídit za 175 Kč. 

U balíčku HBO by mělo dojít ke kombinaci slev a HBO by mělo Digi TV nabízet za zcela bezkonkurenční cenu na trhu. Do konce května získají noví zákazníci Digi TV balíček HBO za akční cenu 149 Kč za měsíc, což při zmíněné padesátiprocentní slevě vychází na 75 korun po příštích šest měsíců.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).