Hlavní navigace

DigiZone.cz aktualizoval a doplnil mapy pokrytí televizního multiplexu 4

27. 11. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Seznam televizních vysílačů digitální sítě 4 obsahuje i lokality, které jsou těsně před spuštěním: Frenštát pod Radhoštěm a Ústí nad Orlicí

Další důkladnou aktualizaci stránky věnované mapám pokrytí, technickým parametrům, obsahu a seznamu vysílačů celoplošného multiplexu 4 provedl server DigiZone.cz. Seznam vysílačů čtvrté televizní sítě obsahuje všechny lokality, pro které operátor sítě, ostravská společnost Digital Broadcasting, získal individuální oprávnění od Českého telekomunikačního úřadu (ČTÚ). Jsou mezi nimi tedy i vysílače Frenštát pod Radhoštěm a Ústí nad Orlicí, které teprve čekají na spuštění.

KL24

RYCHLÝ ODKAZ: Aktualizovaná databáze vysílačů a map pokrytí multiplexu 4

Ze seznamu naopak zmizely údaje o středočeském a pražském vysílači Velké Popovice – Bartošky, který už multiplex 4 nevyužívá (místo něj střední Čechy pokrývá z vysílače Kozmice u Benešova). Databáze vysílačů rovněž reflektovala přeladění vysílacích kanálů multiplexu 4 v Praze a Brně a zvýšení výkonů některých vysílačů. Aktuální jsou také loga televizních programů v této síti. Multiplex 4 momentálně šíří čtyři televizní stanice: ČT 1 HD, Nova HD, TV Pohoda a Fanda.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).