Hlavní navigace

DigiZone.cz pořádá setkání se čtenáři i odbornou konferenci

26. 8. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Náš sesterský server DigiZone.cz pořádá v úterý 30. září 2008 další odbornou konferenci Kulatý stůl o digitalizaci, tentokrát s podtitulem Schyluje se k souboji vysílacích platforem? Konference bude rozdělena do tří bloků. První z nich bude věnován zemským digitálním sítím a možnostem jejich dosahu. Druhý blok se se zaměří satelitní digitální televizi. Může se satelitní vysílání stát dominantní vysílací platformou? Poslední blok se bude věnovat tématu digitální kabelové televize a také IPTV.…

Náš sesterský server DigiZone.cz pořádá v úterý 30. září 2008 další odbornou konferenci Kulatý stůl o digitalizaci, tentokrát s podtitulem Schyluje se k souboji vysílacích platforem? Konference bude rozdělena do tří bloků. První z nich bude věnován zemským digitálním sítím a možnostem jejich dosahu. Druhý blok se se zaměří satelitní digitální televizi. Může se satelitní vysílání stát dominantní vysílací platformou? Poslední blok se bude věnovat tématu digitální kabelové televize a také IPTV. Zaujmou tyto vysílací platformy svou nabídkou doplňkových služeb?

Tipy C

Konference se zúčastní třeba Martin O. Kubacki (generální ředitel Astra CEE), Jaromír Glisník (výkonný ředitel Trade and Technology), Michal Táborský (ředitel pro IPTV služby Telefoniky O2), Leoš Pohl (předseda představenstva CDG) a další. Moderování konference se ujme Jakub Železný. Záštitu nad konferencí převzal Cyril Svoboda (předseda Legislativní rady vlády ČR) a Pavel Dvořák (předseda Rady Českého telekomunikačního úřadu). Zájemci o účast z řad odborné veřejnosti mají možnost registrovat se prostřednictvím formuláře na stránkách konference.

O měsíc dříve, tedy již tuto sobotu (30. srpna), DigiZone.cz pořádá setkání se svými čtenáři od 14:00 do 17:00 v pražské restauraci Los v Oslu (Perunova 17, Praha 3 – Vinohrady, poblíž stanice metra Jiřího z Poděbrad). Na programu je diskuze o současné podobě webu, chystaných novinkách a podnětech z řad čtenářů. Zájemci se mohou hlásit na e-mailu redakce@digizo­ne.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).