Hlavní navigace

Digizone.cz prochází největšími změnami od svého vzniku

2. 4. 2012
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Sesterský server Digizone.cz dnes po šesti letech od svého vzniku přichází se zásadní proměnou grafiky a uspořádání webu. Současně přechází na nový redakční systém, který používá mimo jiné i Lupa.cz. DigiZone.cz nyní nabízí moderní a odlehčený design, který působí čistým, vzdušným dojmem a přispívá tak k maximální přehlednosti a snazší orientaci na stránkách. Dominantním prvkem titulní strany je nyní hlavní článek dne s velkou perexovou fotografií. K dispozici je od dnešního dne též mobilní…

Sesterský server Digizone.cz dnes po šesti letech od svého vzniku přichází se zásadní proměnou grafiky a uspořádání webu. Současně přechází na nový redakční systém, který používá mimo jiné i Lupa.cz.

DigiZone.cz nyní nabízí moderní a odlehčený design, který působí čistým, vzdušným dojmem a přispívá tak k maximální přehlednosti a snazší orientaci na stránkách. Dominantním prvkem titulní strany je nyní hlavní článek dne s velkou perexovou fotografií. K dispozici je od dnešního dne též mobilní verze DigiZone.cz, kterou naleznete na adrese m.digizone.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).