Hlavní navigace

DigiZone.cz spouští novou sekci o digitální domácnosti

2. 4. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Od dnešního dne se na našem webu můžete setkávat s novým tématem: chytrá (digitální) domácnost a výhody, které vám může přinést. Začínáme speciálem, který vás seznámí se základy moderních technologií pro komfortní bydlení.

Na Digizone.cz vám kromě novinek z oboru televizního vysílání pravidelně přinášíme i zkušenosti s novými trendy v digitalizaci zábavy jako takové. Od toho je již jen krůček k dalším technologiím, které čím dál více proměňují naše domácnosti na „chytré“, plné přístrojů a možností, které ještě nedávno zněly jako z říše snů. Dnes jsou však čím dál více dostupnější pro široké použití, takže např. dálkovým televizním ovladačem můžete obsluhovat nejen svoji televizi, ale i další spotřebiče v domě, řídit vytápění, osvětlení a spoustu dalších věcí.

cif 24 - early cena - média

Přestože je však na trhu více a více podobných řešení, málokdo z koncových uživatelů zná celý rejstřík možností, které mu přináší. Jednotliví výrobci také mají své vlastní produktové řady, k nim vlastní terminologii i certifikaci, což přehlednosti v oboru také mnoho nepřidává. Rozhodli jsme se proto pod názvem DigiRoom.cz vytvořit nezávislý prostor pro informace o trendech v digitální, chytré domácnosti, kde byste se postupně měli dozvídat vše potřebné k tomu, abyste i svoji domácnost mohli proměňovat na tu chytřejší.

Navštivte Digiroom.cz: průvodce digitální domácností

Pomoci vám může již v tuto chvíli průvodce, který pokrývá všechny hlavní témata: od budování elektro rozvodů, přes chytré osvětlení a vytápění, po bezpečnost a multimédia. Prohlédnout si můžete také galerii ukázkového chytrého domu, kterou nám poskytl partner sekce, společnost Elko EP. Postupně budeme přidávat další články, testy a recenze konkrétních výrobků a další informace. Přejeme vám hodně chytré zábavy!

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).