Hlavní navigace

Diváci Sport1 a Sport2 mohou vyhrát zájezd do budapešťského studia Formule 1

3. 11. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Televizní stanice Sport1 a Sport2 připravily pro své diváky soutěž o zájezd do studia Formule 1 v Budapešti.

Čeští a slovenští motorističtí fanoušci tak mají příležitost stát se součástí živého vysílání závodního studia Formule 1 při Velké ceně Abú Dhabí, která 27. listopadu uzavře letošní sezonu. V té se stále ještě přetahují o mistrovský titul jezdci Mercedesu Lewis Hamilton a Nico Rosberg. Účast v soutěži je jednoduchá. Stačí co nejpřesněji zodpovědět otázku, která se váže k Velké ceně Brazílie, která se jede již příští neděli 13. listopadu. Fanoušci Formule 1 mají za úkol uhádnout hodnotu nejrychlejšího kola závodu na tisícinu sekundy. Soutěžící mohou odpovědět do 12. listopadu.

Soutěžit mohou jak zákazníci vybraných operátorů, kteří stanice Sport1 a Sport2 mají ve své nabídce, tak i všichni ostatní motorističtí fanoušci a diváci stanic Sport1 nebo Sport2. Pro zákazníky operátorů jsou vytvořené speciální přístupy na soutěžní microsite. Jedná se o operátory Digi CZ, Digi SK, Slovak Telekom, Orange SK, T-Mobile, Sledování TV, O2, Nej CZ, UPC a Skylink.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).