Hlavní navigace

Dnes na O2 TV Sport začíná MMA reality show Oktagon

10. 10. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: O2 TV
UVNITŘ GALERIE A VIDEO – Pro sportovní kanál je to zároveň také historicky první reality show a osm bojovníků se tu utká o téměř 300 tisíc korun.

V průběhu osmi dílů, které budou k vidění každé pondělí od 21:00, čeká na diváky řada soubojů, vypjatých emocí a životních příběhů.

Od 10. října poběží každé pondělí jeden díl, který končí vždy závěrečným soubojem. Z pyramidy pak vzejdou dva finalisté, kteří se utkají na slavnostním galavečeru o titul organizace Oktagon MMA šampiona, prozradil Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 TV Sport. A pokračuje: Je to vůbec poprvé, kdy jdeme do reality show. Svým způsobem to bude pro diváky úplně něco nového a rozhodně tím nekončíme…

ČTĚTE TAKÉ: Jak by měla vypadat sportovní reality show? Krev, pot a emoce…

Fotbal na O2 TV Sport posiluje

A kdo se turnaje zúčastní? Půjde o čtyři muže z České republiky a čtyři ze Slovenska. Nikde v Evropě jsem tenhle model neviděl, jen v zámoří pod hlavičkou UFC Ultimate Fighter. Je pro mě pocta být toho součástí, uvedl k projektu Jakub Běle, jeden z přímých účastníků československé reality show.

BRAND24

O absolutním vítězi se rozhodne na závěrečném galavečeru, který se bude konat 10. prosince ve sportovní hale Královka na pražské Letné, přičemž vstupenky půjdou do prodeje už v příštím týdnu. Slavnostní večer také v přímém přenosu odvysílá O2 TV Sport.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).