Hlavní navigace

Dobrý web publikoval Průzkum znalostí a chování uživatelů na internetu

19. 4. 2011
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Obsáhlou, stotřicetistránkovou (našetěstí v PowerPointu) studii nazvanou Průzkum znalostí a chování uživatelů internetu publikoval Dobrý web. Jde o výsledky uživatelského testování, které odpovídá například na otázky, zda uživatele obtěžuje Captcha (odpověď: 61% uživatelů obtěžuje, ale jen pro 2% je nepřekonatelná překážka) nebo jak se uživatelé zorientují v dlouhém roletkovém seznamu.

Obsáhlou, stotřicetistrán­kovou (našetěstí v PowerPointu) studii nazvanou Průzkum znalostí a chování uživatelů internetu publikoval Dobrý web. Jde o výsledky uživatelského testování, které odpovídá například na otázky, zda uživatele obtěžuje Captcha (odpověď: 61% uživatelů obtěžuje, ale jen pro 2% je nepřekonatelná překážka) nebo jak se uživatelé zorientují v dlouhém roletkovém seznamu.


Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl v letech 2008 – 2012 šéfredaktorem serveru Lupa.cz. Stál u zrodu řady projektů. Je spoluzakladatelem Energomonitoru, v CZ.NIC vedl projekt Turris. Je předsedou místní organizace Pirátské strany v Brandýse – Staré Boleslav.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).