Hlavní navigace

Dokina, Dogalerie, Dodivadla do Tiscali

26. 10. 2001
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Firma Tiscali dnes oznámila, že od společnosti MoonFace odkoupila veškerý internetový obsah a domény dokina.cz, dogalerie.cz, dodivadla.cz, tv-tip.cz, pragensia.cz, mupy.cz (a .com) a waper.cz. Podle tiskové zprávy zůstanou domény zachovány, dle neoficiálních informací bude obsah i nadále dodávat tým MoonFace. Jedná se o „přátelské převzetí“ v největším rozsahu, jaké na našem trhu v oblasti obsahu proběhlo. Společnost Tiscali tak posílila svou pozici na poli portálů. Teď už asi nikomu…

Firma Tiscali dnes oznámila, že od společnosti MoonFace odkoupila veškerý internetový obsah a domény dokina.cz, dogalerie.cz, dodivadla.cz, tv-tip.cz, pragensia.cz, mupy.cz (a .com) a waper.cz. Podle tiskové zprávy zůstanou domény zachovány, dle neoficiálních informací bude obsah i nadále dodávat tým MoonFace. Jedná se o „přátelské převzetí“ v největším rozsahu, jaké na našem trhu v oblasti obsahu proběhlo. Společnost Tiscali tak posílila svou pozici na poli portálů.
Teď už asi nikomu nevysvětlíme, že při výběru recenzentů pro Prostor pro ruce, nohy a hlavu jsme o celé transakci nic nevědeli. ;-)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).