Hlavní navigace

Duel Paroubek - Nečas již zítra na obrazovce České televize

26. 5. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
26. 5. 2010

Česká televize nabídne již zítra svým divákům na plnoformátovém kanále ČT 1 a zpravodajské ČT 24 ostře sledovaný duel mezi předsedou ČSSD Jiřím Paroubkem a místopředsedou ODS Petrem Nečasem, tedy dvěma politiky, kteří mají největší šanci skončit jako budoucí premiéři České republiky. Veřejnoprávní televize stanoví pro tento duel jasná pravidla.

Vstup do sálu bude umožněn pro dvacet protagonistů ČSSD, dvacet protagonistů ODS a dvacet členů mediálních rad a zástupců České televize. Pravidla debaty byla účastníkům předána v písemné formě a stvrzena jejich podpisy. Novinářům vstup do sálu tentokrát umožněn nebude, uvedl při této příležitosti mluvčí veřejnoprávního média Ladislav Šticha. Otázky Václava Moravce Speciál se vysílají zítra od deváté hodiny večerní do půl jedenácté. Debata bude rozdělena do tří částí a v jejím rámci vystoupí mimo jiné také odborníci na ekonomiku, zahraniční politiku a korupci.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).