Hlavní navigace

Dva týdny před startem zprovoznil třetí kanál Markízy, Dajto, plnohodnotný web

7. 8. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO Program se charakterizuje jako „telka pro chlapy“, zaměřením je hodně podobný nedávno spuštěnému Fandovi, pátému programu Novy

Plnohodnotný web na adrese www.dajto.sk spustil dva týdny před plánovaným zahájením vysílání třetí program slovenské televize Markíza, mužský kanál Dajto. Stanice má být slovenským protějškem českého Fandy, pátého kanálu Novy, který zahájil vysílání teprve před několika dny. Programová náplň obou stanic je podobná, odlišný je pouze název. Dajto bude vysílat akční filmy, thrillery, krimiseriály, horory, ale i sitcomy, erotiku a sportovní přenosy.

ebf - partner 1

K TÉMATU: Dajto, nový kanál Markízy, zveřejnil program a potvrdil termín startu 20. srpna

Vysílání Dajto zahájí 20. srpna v 19:50 thrillerem Godzilla, po kterém bude následovat film Rocky se Silvesterem Stallonem v hlavní roli. Internetová stránka nové televize, který funguje pod doménou Markízy, má podobnou strukturu jako web Fandy. Samostatnou sekci na ní mají lechtivé záběry polonahých či úplně svlečených dívek, včetně aktuální galerie „nej sexy záběrů z olympiády“. Dajto na webu nezveřejnil, v jakých všech vysílacích platformách se objeví.


Screenshot: Jan Potůček, DigiZone.cz

Web chystaného třetího kanálu Markízy, mužského programu Dajto

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).