Hlavní navigace

EMC přebírá synchronizační cloudovou službu Syncplicity

28. 5. 2012
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Společnost EMC dnes oznámila, že převzala firmu Syncplicity, Inc., lídra v oblasti řešení pro cloudovou souborovou správu. Tato firma byla dosud v soukromém držení. Syncplicity se sídlem v kalifornském Menlo Park nabízí funkce pro nativní cloudovou synchronizaci a sdílení, požadované podnikovými zákazníky. V reakci na rostoucí oblibu mobilních, sociálních a cloud computingových technologií organizace ve stále vyšší míře požadují podniková řešení pro synchronizaci a sdílení souborů. Podmínky…

Společnost EMC dnes oznámila, že převzala firmu Syncplicity, Inc., lídra v oblasti řešení pro cloudovou souborovou správu. Tato firma byla dosud v soukromém držení. Syncplicity se sídlem v kalifornském Menlo Park nabízí funkce pro nativní cloudovou synchronizaci a sdílení, požadované podnikovými zákazníky. V reakci na rostoucí oblibu mobilních, sociálních a cloud computingových technologií organizace ve stále vyšší míře požadují podniková řešení pro synchronizaci a sdílení souborů. Podmínky transakce nebyly zveřejněny. Zdroj: Tisková zpráva. 

EMC již vlastní podobnou cloudovou službu Mozy.com, ta se ale zaměřuje především na zálohování dat, zatímco Syncplicity zase především na synchronizaci souborů. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl v letech 2008 – 2012 šéfredaktorem serveru Lupa.cz. Stál u zrodu řady projektů. Je spoluzakladatelem Energomonitoru, v CZ.NIC vedl projekt Turris. Je předsedou místní organizace Pirátské strany v Brandýse – Staré Boleslav.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).