Hlavní navigace

Emma Smetana povýší na moderátorku hlavních Televizních novin. Již od pátku

26. 6. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ GALERIE – Moderátorka si zároveň ponechá i moderování Nočních Televizních novin a bude vyjíždět do terénu jako reportérka. Na obrazovce se objevuje teprve rok.

Novou moderátorkou hlavní zpravodajské relace televize Nova, Televizních novin, se od tohoto pátku 28. června stane Emma Smetana. Tu diváci Novy znají už z Nočních a Ranních Televizních novin, v nichž se objevuje v roli moderátorky od loňského srpna (tehdy v ranních relacích). Moderování noční zpravodajské relace si Smetana ponechá i nadále, stejně jako práci reportérky, které se věnuje v době, kdy zrovna nemá moderátorskou směnu.

K TÉMATU: Emma Smetana bude moderovat po Ranních Televizních novinách i jejich noční vydání

„Jsem rád, že se Emma Smetana připojí k moderátorům hlavní zpravodajské relace skupiny Nova. Vážím si její profesionality a všeobecného přehledu, který získala během své dosavadní kariéry a také v průběhu několikaletého pobytu v zahraničí. Věřím, že její zkušenosti přispějí k ještě vyšší divácké oblibě Televizních novin,“ prohlásil generální ředitel Novy Jan Andruško. Sama Smetana vstup do hlavní zpravodajské relace Novy považuje za ocenění její dosavadní moderátorské a reportérské práce.

BRAND24

ROZHOVOR: Vladimír Mužík: Zpravodajství Novy si vychová nové tváře, nechceme lidi od konkurence

Nova neoznámila, zda a s kým bude Emma Smetana tvořit v hlavní zpravodajské relaci moderátorskou dvojici. Pravděpodobná je varianta, že bude Televizními novinami provázet sama, stejně jako Markéta Fialová. Častější využívání sólo moderátorů v hlavní zpravodajské relaci potvrdil v nedávném rozhovoru pro DigiZone.cz i ředitel zpravodajství Novy Vladimír Mužík. “Počítáme s dalšími lidmi, kteří budou moderovat sami,” uvedl.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).