Hlavní navigace

Erotický magazín Intim nasadí TV Barrandov od 7. prosince, proti Show Jana Krause

12. 11. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Půjde o jeden z prvních společných projektů Barrandova a časopisů, které patří do stejného mediálního domu Empresa Media

Jedním z prvních původních pořadů televize Barrandov, které do vysílání nasadí nové vedení dosazené mediálním domem Empresa Media, bude erotický magazín Intim. Na obrazovce se poprvé objeví v pátek 7. prosince od 22:30 hod. Podle programových plánů Barrandova má jít o „týdeník o lidské intimině a všem, u čeho se možná trochu červenáte“. Pořad, který vzniká ve spolupráci s týdeníkem Instinkt, vlastněným rovněž společností Empresa Media, nese podtitul „Stačí mít vyvinutý instinkt“.

K TÉMATU: TV Barrandov stáhne historický seriál Velkolepé století, neodvysílá ho až do konce

BRAND24

Půlhodinový magazín půjde přímo proti Show Jana Krause na Primě family, která začíná krátce po 22. hodině a má hodinovou stopáž. Podle programového ředitele Barrandova Marka Stoniše se Intim bude dívat na erotiku „s nadhledem“, chystá například reportáže z ložnic celebrit, průzkumy a statistiky ze světa sexu a otázky a odpovědi na toto téma s odborníky. Podle webu Mediamania.cz, který na portálu Týden.cz provozuje rovněž majitel Barrandova a Instinktu, se některé reportáže po odvysílání objeví i v tištěné podobě v Instinktu a týdeníku Sedmička.

Moderátorem nového pořadu má být žena, podobně jako kdysi u erotického magazínu Peříčko na Nově. „Její jméno si zatím necháme jako překvapení,“ uvedl Stoniš pro Mediamanii.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).